HCW steunt Frank en de Sterren

Stem Frank en de Sterren naar de finale van het LVK 2018!

Op vrijdagavond 19 januari is de groep Frank en de Sterren live te zien en horen op L1 radio en televisie in hun halve finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Op zaterdagmiddag 20 januari wordt deze uitzending herhaald en kan er aansluitend ook gestemd worden. Wat zou het fantastisch zijn als heel HC Wittenhorst meehelpt door op het liedje ‘Binnesteboête’ te stemmen!

Afgelopen zaterdag 13 januari werd de groep al volslagen verrast, omdat twee van de zangers bij het nieuwe trio van de Dreumel horen. Prins Koen (Versleijen) II en adjudant Willem (van den Munckhof) zingen namelijk in het betreffende liedje mee. Het gezelschap van dit jaar wordt compleet gemaakt door adjudant Joop (Driessen) en prinses Anne (Jenniskens).

Hoe kun je stemmen?
Stemmen kan alleen gedurende een half uur ná de twee uur durende L1-uitzending op radio en televisie op:

– vrijdag 19 januari // 20.00u – 20.30u en op
– zaterdag 20 januari (herhaling) // 15.00u – 15.30u

Het stemmen is heel eenvoudig. SMS naar 4422:
LVK spatie 48 spatie X spatie X (X = een nummer tussen 41 en 60) of via telefoonnummer 0909 202 70 30 (en volg de aanwijzingen).

Men dient in totaal drie verschillende nummers tussen de 41 en 60 te kiezen om een geldige stem uit te brengen. Binnesteboête heeft nummer 48. Daarnaast moet je dus ook nog een stem uitbrengen op twee andere nummers.

Tijdens de uitzendingen op L1 radio & televisie op vrijdag (tussen 18.00 en 20.00 uur) en zaterdag (tussen 13.00 en 15.00 uur, herhaling) komen de nummers 41 tot en met 60 van de halve finale van het LVK aan bod en wordt er duidelijk verteld hoe de stemprocedure gaat. Het lied luisteren kan op: www.frankendesterren.nl